fercu
62 poze   5095 vizite

porumbei RO-documente

M 031931-08; mascul gut/negru, orig. Popa Marin
Rezultate 2009:
loc 27 viteza tineret-Ilfov
loc 24 viteza palmares tineret
loc 37 demifond tineret
loc 13 AS tineret-Ilfov
M 031931-08
031931-08
031931-08
031931-08
031931-08
031931-08
031931-08
0119073-09, albastru; origine: Oniscu Liviu
0119073-09, albastru
M 2010; origine: Velic Dragos-Mirel
M 2010
F 2010; origine: Velic Dragos-Mirel
F 2010


Comentarii album • 1
Nume:



voiajorus 10 august 2013  
bafta.
Răspunde   Raportează
Către: fercu

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.